INFO: +36 30 606 4386
czakoapartman@gmail.com

Apartmanjaink

1Major fsz

2Major 1em

3Szurmai33

Foglaltsági naptár

Árajánlatkérés

A+ R A-

Magunkról

Tisztelt Érdeklődő/Leendő Vendégünk!

2008 óta foglalkozuk apartman kiadással, "vendégvárással" Hajdúszoboszlón. Jelenleg 3 fürdőközeli apartmannal rendelkezünk, melyekben egy időben összesen 3x6, azaz 18 főt tudunk elhelyezni. Szerintünk nem mindegy, hogy milyen helyen és milyen körülmények között tölti az ember megérdemelt pihenését ebben a felgyorsult, feszültséggel teli világban. Számunkra a legfontosabb, hogy az egész család jól érezze magát – 0-99 éves korig – és ezért mi többet nyújtunk, mint a legtöbb szállásadó.

  • filozófiánk „minden vendég érezze magát jól  nálunk, legalább otthoni szintű körülményeket, kényelmet biztosítva a teljes időtartam alatti zökkenőmentes pihenéshez, kikapcsolódáshoz”
  • célunk „minél több elégedett visszajáró vendég, aki szívesen ajánlja apartmanjainkat illetve szolgáltatásainkat ismerősei ,barátai számára”

Tisztelettel: Czakó család

 

…vannak akik az út szélén integetve próbálják a vendégeiket "befogni" látatlan, informálatlan , tisztázatlan körülmények mellett ,a legalitásról nem is beszélve. Ezek nem mi vagyunk!

…vannak egyszerűen berendezett, és még egyszerűbben felszerelt olcsó apartmanok. Mi nem ezek közé tartozunk, Mi ettől többek vagyunk!

Ha valaki nyaral, vagy csak egyszerűen pihenését tölti az év bármely szakában, az természetesen szeretné jól érezni magát. Lehetőség szerint otthoni, vagy annál jobb körülmények és szolgáltatások között eltölteni azt a pár napot.

MI ezek vagyunk, ebben segítünk Önöknek… MAGAS SZÍNVONAL – KORREKT ÁRON!

Amit Mi nyújtunk Önnek:

Nekünk tiszta, újszerű, modern, ízléses, alapvető igények feletti színvonallal rendelkező apartmanjaink vannak!

Mi azt adjuk Önöknek, amit a fotók alapján megrendel és nem mást!

A Mi áraink egyértelműek, nincsenek rejtett/ plusz költségek (fűtés, klíma,parkoló, tv, internet stb.)!

Mi rugalmas ügyintézés biztosítunk interneten keresztül: a foglalásról visszaigazolást / Vouchert küldünk!

Mi próbálunk egyedi igényikhez is igazodni előzetes egyeztetés alapján (pl. bébi kellékek, korai érkezés)

Tisztelettel: Czakó család

SzéP Kártya

Apartmajaink a térképen